SMELT PÅ TJUKKA

SMELT PÅ TJUKKA header image 1

Biografi

August 29, 2018

Sandra Lyng er gravid, lykkelig og veldig nysgjerrig på svangerskap, fødsel og alt det innebærer. Derfor har hun tatt en prat med andre gravide og mødre, noen som er profilert i media og andre som har vært modige nok å dele sin historie og sine erfaringer. Hun har blant annet hatt besøk av Tinashe Williamson som snakker om fødselsangst og planlagt keisersnitt. Hun har snakket med Tone Damli som forteller hvordan det er å være både mamma og artist. Sigrid Bonde Tusvik har vært innom for å fortelle Sandra en ting eller to om fødsel og Funkygine deler sine tanker rundt graviditet, trening og kroppspress. Og for at du skal få best mulig informasjon har hun også snakket med psykologer, helsesøstre og fødselslege Thorbjørn Brook Steen.

Hvordan føles det å leve med spiseforstyrrelser i et svangerskap for eksempel? Hvordan takler man fødselsangst og fødselsdepresjon? Hun kommer til å snakke om alt fra hvor mye hun gleder seg - til kroppspress og svangerskapsplager, og er for første gang åpen om sin egen psykiske lidelse som gjorde det å bli gravid til en ekstra utfordring.

Det skal være lov til også snakke om de vanskelige og litt skumle tingene rundt det og få barn også. Og det ønsker Sandra å sette på dagsorden.
 

Om du har spørsmål eller bare vil chatte, kan du ta kontakt på Instagram (Sandralyng). Alle episodene vil også blil lagt ut på Sandras YouTube-kanal Sandralyngmusic.

Velkommen til Smelt på Tjukka!